Navigation

smartMobile SHOP|SERVICE e магазин и сервиз за мобилни устройства - телефони, таблети, лаптопи, както и за настолни компютри, принтери и аксесоари за тях. Собственост е на "Систем Сървиз" ЕООД, ЕИК:203367345 - фирма, основана през 2015 година, с основен предмет на дейност "продажба и сервиз на компютърна техника".

През 2017 година отворихме и новия ни обект в град Враца, ул."28-ми октомври"№16 и разширихме своята дейност като в момента можем да предложим аксесоари за всички марки и модели телефони и таблети, както и резервни части, батерии и сервиз за всички мобилни устройства - смартфони, таблети, лаптопи.

Защо да изберете smartMobile SHOP|SERVICE ?

В непрекъснато развиващият се свят на новите технологии ние се стремим да предложим качествени аксесоари и части за вашите мобилни устройства. Отделяме и специално внимание на ремонтите на мобилните устройства, защото знаем, че са неразделна част от Вашето (и нашето) ежедневие и независимо от това дали ги използвате за работа или за забавление гледаме да отстраним повредата в най-кратки срокове, използвайки качествени резервни части и материали.

smartMobile SHOP|SERVICE вече и online!

За всички, които обичат да пазаруват от вкъщи - вече може да разгледате и нашия online магазин и да направите поръчка бързо и лесно, а ние ще ви я доставим по удобния за Вас начин. Работим със Speedy и Еконт .