Navigation

гр. Враца, ул. “28-ми октомври” №16
''Систем Сървиз ЕООД” ЕИК: 203367345
ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ: 088 554 3350
ТЕЛ. ЗА СЕРВИЗ: 088 554 3350

E-MAIL: shop@smartmobile.bg

Работно време
ДЕЛНИЧНИ ДНИ - 09:30 ДО 18:30Ч.
СЪБОТА - ПОЧИВЕН ДЕН
НЕДЕЛЯ – ПОЧИВЕН ДЕН